Bemutatkozás

2003 óta az autósok szolgálatában

Cégünk, a Gumitár Kft. fő tevékenységi köre a gumiabroncs-kereskedelem, valamint két autószervizt is üzemeltetünk Budaörsön és Budakeszin.

2003. óta foglalkozunk gumiabroncs forgalmazással. (Korábban Budakeszi szervizünk Gumax Kft. nevű cégünkként üzemelt, mely cégnek profiltisztítást követően már csak ingatlanhasznosítás a feladata.)

Gumitár Kft-ként alapítója és szervezője vagyunk a „Point S”, a világ legnagyobb független gumi- és gyorsszervizek rendszere magyarországi és szlovákiai hálózatának.
Műhelyeinket törekszünk a legmodernebb garázsipari berendezésekkel felszerelni; összeszokott csapatunk pedig a telefonvonal végén és a munkafelvételi pultok mögött várja az Ön kérdéseit-igényeit.

Eredményeink

Online térben az egyik legjelentősebb kiskereskedő vagyunk.
Az elmúlt évek folyamatos fejlődése után ma évi több, mint 80 ezer darab abroncsot értékesítünk Magyarországon – sokszázezer elégedett vevőt szolgáltunk már ki.

Leányvállalataink Magyarországon és Szlovákián kívül jelen vannak még Horvátországban és Szlovéniában, ahol összesen 40 kollégánk és egyedülálló raktárközpontunkban a több, mint 50 ezer darabos abroncskészlet szolgálja az Ön kényelmes vásárlását és biztonságos autózását.

Point S franchise hálózatunkhoz hazánkban és Szlovákiában már 100-nál is több független gumis- és autószerviz-műhely csatlakozott, mellyel a régió meghatározó kiskereskedelmi hálózatává fejlődtünk.

Kollégáink

BUTHI ZOLTÁN
Tulajdonos, ügyvezető

Alapítónknak 1995 óta a gumiabroncs és az autók körül zajlik az élete, ráadásul sok kollégájával a kezdetek óta együtt is dolgozik itt a Gumitárnál.

„Büszke vagyok a műhelyeinkre, mert gyors, korszerű kiszolgálást biztosítunk ügyfeleinknek.
Ezt a magas színvonalat a folyamatos informatikai fejlesztéseknek, a kollégák tudásának és az eszközeink állandó megújításának köszönhetjük:
- ma már nincs "kockás füzet", hanem telefonos applikációnk van az időpontfoglalásra,
- nincs analóg gép a műhelyben, mert minden digitális,
- nincs fennakadás egy nagyobb autó kerekével sem, mert a fiúk gyakorlata minden létező autó abroncsára kiterjed.

Nagyon rövid határidővel tudunk vállalni fék, futómű és klíma javítást. Az időszakos szerviz és olajcsere igényeket legtöbbször még aznap teljesítjük.
Elveim szerint az az igazi gyorsszerviz, ahol minimális a várakozás, vagy egyáltalán nincs!”

FRANCENZOVICS ROLAND
Budaörsi műhelyvezető

Roli jó kedélyű kollégánk, Budaörsön a műhely lelke – több mint 20 éve igyekszik minden ügyfélkérést megoldani.

WIMMER NORBERT
Budakeszi műhelyvezető

Norbi precíz karmesterként igyekszik a budakeszi szervizben ügyfeleket, műhelyállásokat, kollégákat és raktárat szinkronba hozni.

Webshopunk

Válogasson Ön is több, mint 50 márkájú gumiabroncs között és találja meg az igényeinek és ízlésének legmegfelelőbb abroncsot, illetve alufelnit!

 

Termékeinket műhelyeinkben és az interneten online áruházunkban is ugyanazon az áron árusítjuk, így nem érheti Önt csalódás.

Scroll to Top